Hirdetés

mixer.lap.hu / Mixer tanfolyamok

Mixer tanfolyamok

A Bols Mixer Akadémia nemzetközi mintára elsőként hozta létre saját tulajdonú oktató központját ahol a hallgatók egy a mai kornak megfelelő európai szintű oktatáson vehetnek részt, megismerhetik egy profin berendezett bár hangulatát, és a teljes gyakorlat során egy bárszituációban vesznek részt.

Ha profi bártender akarsz lenni, ha a világ legjobb bárjaiban akarsz dolgozni, jó helyen jársz. Iskolánk célja, hogy tanulóinkat bármilyen kihívásra felkészítsük a bár innenső oldalán. Mi akkor vagyunk sikeresek, ha te is az vagy.

80 órás intenzív bartender képzés hétvégeken a pincérakadémiától.

A Finlandia Mixeriskola oktatói 2000 őszétől egy csapatként, tanítanak és vezetnek képzéseket. A tanfolyam célja a hallgatókkal megismertetni a mixer szakmához szükséges elméleti és gyakorlati alapismereteket, a már mixerként, pultosként dolgozó kollegák részére pedig szakmai továbbképzés. Az oktatás helyszíne: Henry J. Bean’s Grill, Budapest, Szent István krt. 13.

Meghatározás:

Hogyan válhatsz mixerré? Hol található mixersulik, ahol megtanulhatod a szakma csínját-bínját?

Hogyan válhatsz mixerré? Hol található mixersulik, ahol megtanulhatod a szakma csínját-bínját?

Szponzorált hirdetések

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: Mixer tanfolyamok
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés